"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

søndag 10. august 2014

Spinatkylling




4 porsjoner
250 g pasta
1 ss olivenolje
1 løk, i halve skiver
1 pk spinat, tint
600 g kyllingfilet, i biter
1 boks hakket tomat
1 boks Philadelphia light
Salt og pepper
200 g mozarella, revet
Hvitløk

Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek kyllingen i stekepannen
Legg løken på en smurt bakeplate, stek på 190o i ca 15 minutter, og ha over i en bolle
La spinaten renne godt av, klem ut vann med kjøkkenpapir/kjøkkenhåndkle
Bland alt unntatt revet ost i bollen med løk, og ha over i en ildfast form, krydre med salt, pepper og hvitløk
Dryss mozarellaen over, og dekk med lokk eller folie
Stek på 190o i 30 minutter med lokk, ta så av lokket og stek i ca 15 minutter til

Ca 660 kcal per porsjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar