"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

søndag 3. august 2014

Asparges og parmesan medspekeskinke




4 Porsjoner
8 grønne, friske aspargeser
8 skiver spekeskinke
150 g parmesan skåret i 8 staver

Skrell den nedre delen på aspargesen, og kutt av rotenden
Kok aspargesen i lettsaltet vann i 3-5 minutter, og avkjøl i iskaldt vann. Tørk av vannet
Bunt sammen en asparges og en stav parmesan med en skive spekeskinke
Anrett to bunter på hver tallerken, og server gjerne med rømmedressing

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar