"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

fredag 4. april 2014

Grønn form




4 Porsjoner
200 g gauda, revet
140 g purre
250 g frossen brokkoli
450 g frossen spinat
5 fedd hvitløk
200 g skogsbacon
1 boks lett matfløte
2 egg
Salt, pepper, tabasco

Stek presset hvitløk og spinat
Tilbered brokkoli etter pakken og kutt purren i skiver
Bland grønnsakene og legg i en ildfast form. Tilsett ost
Bland egg, fløte og krydder, og hell over formen
Baconet kuttes i biter og stekes. Strø over formen til slutt
Stekes på 200o i 35 minutter

547 kcal per porsjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar