300 g pasta, gjerne penne
250 g ricottaost
2 dl revet ost
2 dl creme
fraiche
0,5 dl chilisaus
3 egg
Salt, pepper og oregano
250 g røkt skinke
4 soltørkede tomater i olje
1 rødløk
150 g fetaost
1 dl grønne oliven
Kok pasta etter anvisningene, men kort ned koketiden
med 2 minutter, hell av vannet
Smør en springform og legg et bakepapir i bunnen
Visp sammen ricottaost, revet ost, creme fraiche,
chilisaus, egg og krydder i en stor skål
Rør i skinke i terninger, strimlede tomater, hakket
løk, fetaost i terninger og pasta.
Hell blandingen i formen, og strø over delte oliven
Dekk med aluminiumsfolie, og stek i ovnen på 200
grader i ca 25 minutter
Ta av folien og stek i 10 minutter til
La terten hvile i 10 minutter, ta så av kanten på formen,
og retten er klar til servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar